Øst-Ukraina

Ukraina og Russland er enige om at våpenhvilen i Øst-Ukraina må fortsette. Russland anerkjenner de ukrainske regionene Luhansk og Donetsk som uavhengige republikker opplyser.


Telemark Ost Telemark Damebunad Husflidsbutikken I Ski A Larsen Husflid As Klaer Brodering Kostymer

1 day agoVerden Russland skal anerkjenne opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengige.

. Brøytemannskaper blir kjeftet på truet og forbikjørt. I dag har jeg signert et dekret om mobilisering sier Denis Pusjilin som har vært leder i den separatistkontrollerte utbryterregionen Donetsk i. 1 day agoMandag sammenkalte den russiske presidenten til et møte for å diskutere Dumaens forslag om å anerkjenne de separatistkontrollerte områdene i Øst.

Russland står overfor. Av NTB-AFP 19022022 0911 Jeg oppfordrer mine medborgere til å komme til militære registreringskontorer. Vestlige land frykter at Russland skal bruke angrep eller påståtte angrep i Øst-Ukraina som et påskudd til å invadere landet.

Det kan skape farlige situasjoner. I morgen går strømprisen til værs. De beskriver samtalene i Paris som ikke lette men sier de vil fortsette i Berlin.

Et av separatistenes artilleriangrep rammet en barnehage hvor to ansatte skal ha blitt skadd. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også torsdag beskyldte partene hverandre for en rekke våpenhvilebrudd.

Putin skal anerkjenne opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengige. Begge sider anklager motparten for å. Fikk gå på billigsalg.

1 day agoRusslands president Vladimir Putin anerkjenner områdene Donetsk og Luhansk i Øst-Ukraina som uavhengige fra Ukraina. Russlands president Vladimir Putin og sikkerhetsrådet i Russland diskuterer å anerkjenne selvstendigheten til de. USA avventer hva Russland gjør i Ukraina og understreker at samtaler er mulig helt fram til.

Spenningen er intens. 1 day agoVurderer å anerkjenne Øst-Ukraina. Nå kan RBK tjene mange millioner.

En eksplosjon har ført til en brann i en gassledning i Luhansk i Øst-Ukraina melder russiske medier ifølge Reuters. 1 day agoVurderer å anerkjenne Øst-Ukraina Russlands president Vladimir Putin og sikkerhetsrådet i Russland diskuterer å anerkjenne selvstendigheten til de østukrainske områdene Donetsk og Luhansk. 0042 USA avventer i Øst-Ukraina.

Våpenhvilen som gjelder langs frontlinjen i Øst-Ukraina blir brutt flere titalls ganger daglig. Evakuerte fra Øst-Ukraina håper på snarlig retur Ukrainere som er evaluert fra de opprørskontrollerte regionene i Donbas til Russland håper de snart kan vende hjem til sine landsbyer.


Pin Pa Bunad Ost Telemark


Pin Pa Folk Costumes


Pin On Ukrainian Folk Fashion


Young Carpathian Rusyns In Traditional Folk Dress Tradicionnye Platya Odezhda Ukraina


Pin Pa 民族衣装


Pin On Fools


Skjorter Til Ost Telemark Beltestakk Finn No Skjort Lilla Brodering


Ost Telemark Raudtroyebunad Og Ost Telemark Herre Fra 1750 Klaer Damemote Forkle


Fullt Ferdig Ost Telemark Bunad Fra Notodden Husflid Finn No Brodering Lilla Gamle Bygninger

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel